سرباز سایبری

Cyber Soldier 313

سرباز سایبری

Cyber Soldier 313

سلام خوش آمدید

امروز، روز "نکبت" است!

پنجشنبه, ۴ خرداد ۱۳۹۶، ۰۲:۴۵ ق.ظ

فلسطین منطقه ای است که محل سکونت معتقدان به ادیان آسمانی بود. اما به طور طبیعی، اکثر آنها را مسلمانان تشکیل می دادند. در سال 1880م تعداد یهودیان این منطقه 24 هزار نفر بود که 5 درصد کل جمعیت را شامل می گردید...

24اردیبهشت یوم النکبة فلسطینیان

از نیل تا فرات 

در سال 1880میلادی ( 137 سال پیش) تعداد یهودیان منطقه ی فلسطین 24 هزار نفر بود که 5 درصد کل جمعیت آن منطقه را شامل می گردید. ولی صهیونیست‏ها در اواخر قرن نوزدهم با برگزاری کنگره ها و جلساتی به دنبال راه کاری جهت دستیابی بر فلسطین و سپس عملی نمودن شعارِ تسلط بر نیل تا فرات بودند. اینان هم چنین حمایت دولت استعماری بریتانیا را با خود داشتند. این هدف باعث شد تا جمعیت یهودیان در 34 سال بعدش به 85 هزار نفر (در سال 1914م) برسد. این آمار تا سال 1938م در حدود 500هزار نفر بالغ گردید که سی درصد جمعیت فلسطین را در برمی ‏گرفت.

ظرف مدت کمتر از 6 دهه جمعیت یهودیان بیش از 20 برابر شد.

این جمعیت هم نشان از برنامه ی آنها برای بیشتر شدن فرزندانشان بود و هم مهاجرت دیگر یهودیان از جای جای جهان به آن منطقه . در آغاز سال 1947میلادی ، جمعیت یهودیان فلسطین از مرز هفت‏صد هزار نفر گذشت و در فوریه همین سال، دولت انگلیس که فلسطین را تحت سلطه داشت، به عنوان این که دیگر قادر به ادامه قیمومیت بر فلسطین نیست، حل این مسئله را به سازمان ملل متحد ارجاع نمود. سازمان ملل هم که خود با دسیسه ی یهودیان همراه بود یک کمیته ویژه برای حل مسئله فلسطین تشکیل داد و این کمیته پس از شش ماه مطالعه و اعزام هیأت هایى به فلسطین و اردوگاه های آوارگان یهودی در اروپا، بر سر دو راهی تقسیم فلسطین بین اعراب و یهود یا تشکیل یک حکومت فدرال در این سرزمین باقی ماند. اکثریت اعضای کمیته به تقسیم فلسطین و بین المللی شدن شهر بیت المقدس رای دادند و اقلیت کمیته، تشکیل یک حکومت فدرال و محدودیت مهاجرت یهودیان را به فلسطین پیشنهاد کردند.

با ارائه گزارش کمیته در مجمع عمومی سازمان ملل، در نهایتْ در بیست و نهم نوامبر سال 1947م، این مجمع، تحت نفوذ دولت‏های غربی، به خصوص امریکا و هم‏چنین صهیونیست‏ها، با اکثریتی ضعیف به تقسیم سرزمین فلسطین میان دو دولت فلسطینی و یهودی رأی داد. بر اساس این مصوّبه، بیت المقدس، منطقه‏ای بین المللی اعلام شد. این قطعنامه که به وجود یک دولت صهیونیستی در فلسطین اشغالی رسیمت بخشید، خشم اعراب و رضایت صهیونیست ها را در پی داشت.در این میانْ، استعمار انگلیس به بهانه مخالفت با طرح سازمان ملل، اما در اصل به منظور آماده کردن شرایط برای تأسیس رژیم صهیونیستی، نیروهای خود را در 13 مه 1948م از فلسطین خارج کردو به طور رسمی فلسطین به اشغال یهودیان در آمد . بلافاصله پس از این اقدام انگلیس، صهیونیست ها، در مراکز نظامی که انگلیسی ها تخلیه کرده بودند، مستقر شدند و تأسیس رژیم صهیونیستی را در 24 مه آن سال اعلام کردند. پس از آن بود که جنگ اول اعراب و اسرائیل به وقوع پیوست.

روز نکبت (به عربی:یوم النکبة) نامی است که فلسطینیان و حامیان آنان برای اشاره به سالگرد بیرون راندن صدها هزار فلسطینی و استقلال اسرائیل در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۲۷ استفاده کرده و در آن روز عزا می‌گیرند.از نظر فلسطینی‌ها این روز یادآور روزهای تلخ یعنی اشغال سرزمین‌شان و مصادره اراضی و اولین موج آوارگی و اخراج بیش از 800هزار فلسطینی از خانه و کاشانه‌شان است.(١)

دین در اشغال قدس

یهودیان بر این بهانه فلسطین را اشغال کردند که مذهب و دین ما وعده داده که اگر این مناطق را در اشغال خود داشته باشیم منجی ما ظهور خواهد کرد ، آنان وعده های آسمانی را دلیل بر این همه آوارگی ، جنگ و اسارات کوکان و زنان بی پناه مسلمان می دانند . انها تمام این خونریزی ها را پایبند بودن به دین و مرام خود می دانند ، حال اینجا این سوال پیش می آید که مذهب و دین چه تعریفی دارد که این چنین به بار می آورد؟ 

امام موسی صدر در این رابطه می گویند: سخن‌ ‌ من‌ درباره‌ دین‌ و موضع‌گیری‌ آن‌ است. دین هر انسانی‌ را صرف‌نظر از مذهب‌ یا اندیشه‌ یا اعتقادش، محترم‌ می‌شمارد. اما اگر انسانی‌ در نتیجه‌ اعتقاداتِ‌ زیان‌آور‌ تبدیل‌ به‌ جرثومه‌ای‌ شود که‌ در زمین‌ فساد و تباهی‌ کند و جوامع‌ را به‌ انواع‌ بیماری‌ها مبتلا سازد، در این‌ صورت، دین‌ ارج‌ و حرمتی‌ برای‌ این‌ موجود قایل‌ نیست، همان‌طور که‌ انسان‌ نیز خود عضوی‌ از بدنش‌ را که‌ به‌ بیماری‌ مسری‌ و بدخیمی‌ دچار شده، از بدن‌ خود جدا می‌کند.(٢)

گفتنی‌ است‌ که‌ یهودیان‌ نخستین‌ کسانی‌ نبودند که‌ به‌ خدای‌ یگانه‌ ابراهیم‌ گرویدند، بلکه‌ پیش‌ از آنان‌ فینیقی‌ها و کنعانی‌ها به‌ خدای‌ یگانه‌ ایمان‌ آورده و او را «ایل» نام نهاده‌ بودند.

حضرت‌ مسیح‌ می‌فرمود: «قدس‌ را به‌ سگ‌ها و خوک‌ها وامگذارید.»

اما یهودیان‌ خدای‌ دیگری‌ را به‌ خود اختصاص‌ داده‌ بودند و او را یهوه می‌خواندند. بعد از آن، تا زمان‌ ما، آرا و اخلاقیات‌ و رفتار خود را از دیگر مردم‌ جدا کردند. راز محاربه‌ یهود با پیامبرانی‌ که‌ پس‌ از این‌ بدعت‌گذاری‌ در رسالت‌ الهی‌ و تحریف‌ کلمه، برای‌ هدایت‌ مردم‌ از سوی‌ خداوند مبعوث‌ می‌شدند، در همین‌ مطلب‌ نهفته‌ بود. پیامبران‌ هم‌ درباره‌ خطر یهود به‌ مردم‌ هشدار می‌دادند. منظور آن‌ حضرت‌ از کلمه‌ «قدس» تنها شهر «بیت‌المقدس» نبود، بلکه‌ همه‌ معانی‌ قدس‌ بود. همان‌ حضرت، هنگامی‌ که‌ بازرگانان‌ را و طلاسازان را و فروشندگان‌ را از هیکل‌ بیرون‌ می‌راند، به‌ آنان‌ می‌فرمود: «این‌ خانه‌ پدر من، جایگاه‌ عبادت‌ است‌ که‌ شما آن‌ را تبدیل‌ به‌ لانه‌ دزدان‌ کرده‌اید.»(٣) 

زخم 69 ساله آوارگی، رنج و مصیبت فلسطینی‌ها را هر بار باز می کند  چنانکه روزنامه فرانسوی لوموند نوشته در هر ساعت دست‌کم یک کودک فلسطینی که در محاصره ارتش اسرائیل قرار گرفته، جان خود را از دست می‌دهد. گزارش اومانیته، دیگر روزنامه فرانسه با عنوان «بابا، چرا اسرائیلی‌ها ما را می‌کشند؟ ما که کاری نکردیم»، تصویری است موجز از آتشی که در سرزمین زیتون شعله دوانده است: «هزاران خانواده از خانه و کاشانه خود آواره شدند، کودکان بیمارند، منطقه از کمبود آب آشامیدنی و مواد خوراکی رنج می‌برد، اما هنوز «مقاومت» مورد حمایت قرار دارد.»(٤)

69 سال از آوارگی مردم فلسطین می گذرد و انها هنوز در داغ روز نکبت می سوزند ، برای زنان و مادرارن فلسطین هر روزشان برای داغ جوانان و فرزندانشان، روز نکبت است! ... آنان می جنگند برای پس گرفتن خاکشان و نه وعده های خیالی و آسمانی صهیونیست‏های جنایتکار ! 69 سال از آوارگی می گذرد ،آوارگی که دفاعش سنگ بود و خون... 

منبع: تبیان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سرباز سایبری

شهید همت: ما در قبال تمام کسانی که راه کج میروند مسئولیم، حق نداریم با آنها برخورد تند کنیم. از کجا معلوم که ما در انحراف این ها نقش نداشته باشیم؟